WHISBEAR Šumící uklidňující medvídek s růžovými detaily


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Značka:  
Whisbear  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.



Cena vč. DPH:
1 372 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
207031
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Novinka od Whisbear! Šeptající medvídek se senzorem pláče a měkkým plyšákem v jednom. Od prvních dnů uklidňuje a usnadňuje usínání. Je to první kamarád vašeho dítěte - na dlouhá léta. Šumící zařízení CRYsensor vydává šum, který dítěti připomíná přátelské zvuky v maminčině bříšku. Právě růžový šum je pro dítě nejúčinnější a nejbezpečnější. Bezpečnostní zařízení jsme umístili dovnitř hračky. Medvídek je vyroben z měkkého plyše nejvyšší kvality, který byl důkladně testován v laboratořích pro bezpečnost hraček.

Medvídek je oblečen do módní šedé mikiny s kapucí, kterou jsme ozdobili zlatou výšivkou ve tvaru srdce s logem Whisbear. Mikina je odnímatelná. Díky bezpečně přišitým magnetům v tlapkách medvídka lze hračku připevnit k rámu postýlky nebo kočárku. Jak funguje snímač Cry Sensor? Funkce CRYsensor neboli "senzor pláče" je inteligentní řešení, které jsme navrhli pro noční a náhlá probuzení dětí. Medvídek automaticky reaguje uklidňujícím růžovým zvukem, když rozpozná pláč vašeho dítěte.

Po 40 minutách se zařízení jemně ztlumí a přejde do pohotovostního režimu. Při pláči probouzejícího se dítěte nebo náhlých zvucích znovu zapněte hučení na 20 minut. Zařízení je možné vypnout a zapnout ručně. Zařízení se ovládá jediným tlačítkem. Hlasitost šumění můžete nastavit, čímž se ztlumí i okolní zvuky. Záruka bezpečnosti Výrobky Whisbear, jako první v Polsku broukající hračky, získaly kladné stanovisko Institutu pro matku a dítě pro děti s potížemi při usínání. Institut ověřuje výrobky z hlediska obecné, zdravotní a vývojové bezpečnosti.

Jsme si jisti vysokou kvalitou, kterou nabízíme, a proto na výrobky Whisbear poskytujeme doživotní záruku. Stačí hračku zaregistrovat na adrese www.whisbear.com. Medvídek Whisbear je kamarád vašeho dítěte, který s ním zůstane po celé roky. Laboratorní testování Hračky a elektronická zařízení WHISBEAR jsou testovány a certifikovány podle bezpečnostních norem příslušných světových trhů, včetně Evropy a USA. Zkoušky se provádějí průběžně u certifikačních orgánů: TÜV Rheinland, CTT, J.S.Hamilton, UL Underwriters Laboratories, Communications Institute a Komag.

Hračky pomáhají rodičům uspávat děti a jsou již léta hitem na seznamu dárků pro děti. Snadné čištění Po vyjmutí bzučáku z plyšáka lze medvídka bezpečně vyprat v pračce. Pro plný provoz bzučící hračky jsou zapotřebí tři baterie AAA. Baterie nejsou součástí zakoupeného produktu.

Rozměry: 33x13x16 Zařízení vydávající hluk: 7×2,3 cm
Balení: šířka 35 cm, výška 13 cm, hloubka 23 cm

 

WHISBEAR Šumící uklidňující medvídek s růžovými detaily





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.