Termoska švestka Terra 500 ml


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Velikost:  
500ml


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.

Další barvy:



Cena vč. DPH:
399 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
221556
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Termoska, kterou si vezmete kamkoli s sebou. Nejlepší způsob, jak být vždy připraveni na procházku s miminkem. Má kapacitu 500 ml a je velmi odolný a účinný díky dvojité ocelové stěně, která udržuje teplotu tekutiny po dobu více než 24 hodin. Navíc má systém snadného nalévání. V krásné modré barvě a super jemné na dotek, které si zamilujete! Kolekce Miniland Terra inspirovaná barvami přírody pro rodiny, které milují maličkosti... Kolekce Terra se skládá z minimalistických designů v přírodních barvách, které vám pomohou při krmení vašeho miminka

. Tato skandinávská kolekce se vyznačuje použitím škály barev inspirovaných různými odstíny země, moře a přírody... Bude dokonalým každodenním společníkem - na výlet i na procházku s Vaším dítětem. Kolekce Terra obsahuje termosky na tekutiny i pevná jídla z nejkvalitnější nerezové oceli, které pomohou udržet jídlo déle v dokonalé teplotě. Nasazené izotermické vaky usnadňují odchod z domu a lze je pohodlně vzít kamkoli. Kolekci doplňují další potravinové doplňky s neprodyšnými nádobami a piknikové sady. Udržuje tekutiny teplé po dobu více než 24 hodin. Baňky Miniland jsou velmi odolné a účinné díky dvojité ocelové stěně s exkluzivní hliníkovou vrstvou, vakuové komoře a systému dvojitého uzávěru. Ve dvou možných povrchových úpravách 500 ml baňka Miniland je k dispozici ve dvou různých povrchových úpravách, v závislosti na preferencích rodičů.

Mohou si vybrat pryžový exteriér nebo klasickou metalickou úpravu. Ocelová termoska je navíc vhodná do myčky nádobí. Dětská jídla vždy připravená Rodiče mohou dětskou stravu připravit doma a vzít si ji kamkoli, přičemž ji udrží na požadované teplotě celé hodiny. Materiály mimořádné kvality Vyrobeno z oceli 18/8 (ocel 304), která se vyznačuje velmi nízkou tepelnou vodivostí a velmi dobrou odolností vůči vysokým teplotám, je nejvhodnějším materiálem pro skladování potravin. Systém snadného nalévání S termoskou nevylijí rodiče ani kapku obsahu, a to díky snadnému nalévání a uzamykacímu systému „zacvakni, zavři“, který umožňuje otevřít a zavřít termosku jedním prstem a bez nutnosti vyšroubovat vnitřní víčko. Odnímatelné a snadno se čistí Jak víčko termosky, které lze použít jako sklenici, tak ventil jsou odšroubované, což usnadňuje čištění všech součástí. Termoska je navíc vhodná do myčky nádobí. Bez bisfenolu 100% bez BPA.





Zákazníci, kteří koupili tento výrobek, si také objednali:

428,- Kč

Více
Méně


Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.