Stavebnice Maxim Srubová stavebnice -150 kusů v tubusu


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Věk:  
3+ let
Značka:  
Maxim  (všechny výrobky značky)





543 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
13389
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Dřevěná stavebnice srubových staveb

Počet dílů: 150
Věk: 3+


Sada Maxim Srubová stavebnice 150 kusů v tubusu, poskytuje hodiny klasické dětské zábavy. Umožňuje stavět nebo rozšiřovat budovy a města, vše podle stavebních plánů, které jsou její součástí. Sada obsahuje mnoho dřevěných kulatin různých délek a plochých střešních prken, barevné doplňky dveří a oken, díky kterým můžete vytvořit skutečné mistrovské dílo. Nemusíte být architekti, aby jste si užili spoustu legrace s tímto stavebním materiálem. Budete mít hodiny na navrhování nových a zajímavých domů, stodol, nebo cokoliv jiného si vymyslíte. Maxim se snaží spojovat logické myšlení a fantazii se zábavou.
Průměr jednotlivých dílku je 18mm, délka dílů cca 40 až 195 mm.
Srubové stavebnice se nelepí, lze je opakovaně skládat,  děti mohou postavit mnoho variant staveb. Vhodné pro děti od 3 let, obsahuje malé části.



Společnost MAXIM Enterprise, Inc. je mezinárodní výrobce specializující se na výrobu dřevěných hraček. Hračky této společnosti jsou vyrobeny z velmi tvrdého dřeva a byly navrženy speciálně pro malé děti. Vyznačují se vysokou kvalitou a bezpečností. Již déle než 25 let pracuje společnost Maxim na tom, aby mohla nabídnout hračky vysoké kvality, cenově dostupné pro každého.
Manuální zručnost, sebejistota, kreativita, koordinace očí a rukou, rozpoznávání barev a čísel jsou příkladem jen několika z celé řady dovedností, které pomáhají rozvíjet výrobky společnosti Maxim. Vláčkové dráhy od společnosti Maxim mají nejvyšší kvalitu a jsou k dispozici v nejrůznějších cenových relacích. Společnost Maxim je jedničkou v prodeji dřevěných hraček na trhu v USA a Kanadě. Vláčkodráhy od společnosti Maxim jsou plně kompatibilní s výrobky Thomas, Brio, Bino a s ostatními kvalitními železničními systémy vyrobenými ze dřeva.

Věk:  
3+ let





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.