Sport&Fun UNI-Hod podkovou


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Věk:  
3+ let
Značka:  
Pexi  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


263 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
130413
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Dovednostní hra „UNI“ -Hod podkovou, je klasická hra pro 2-4 hráče od 3 let, která se hraje ve skupinách nebo jednotlivě – musíte při ní prokázat přesnou mušku, dobrý odhad vzdálenosti a…nervy z ocele. Dokážete se ještě dnes probojovat na nejvyšší stupínek? Neztrácejte čas a začněte hrát! Hra je určená na ven. Hod podkovou "UNI" je klasická hra, která prověří vaší zručnost a soustředění. Hraje se v týmech nebo jednotlivě a hráči musí prokázat přesnou mušku, pevnou ruku, dobrý odhad vzdálenosti a... nervy z oceli.

Navíc k dílům vyrobených ze dřeva: kůl, kladivo a 4 podkovy, jste získali také dvě různě dlouhá lanka a 8 kolíků pro jejich upevnění. Lanka vymezují dvě další oblasti, kde dopadlá podkova získává body. Čím blíže podkova dopadne ke kolíku, tím více bodů získáte. Zažjte na vlastní kůži emoce u klasické hry hodu podkovy na vzdálený kolík. Jedinečná kvalita hračky, poctivé dřevo a síla emocí, které při hře prožijete, z ní dělá skvělý dárek a ideální způsob, jak spolu trávit volný čas. Stejně jako všechny hry ze série SPORT & FUN, poskytuje nejen skvělou rodinu mezi přáteli a rodinou, ale také posiluje naši fyzickou kondici a pomáhá vytvářet zdravé návyky. Víte, proč pohybové hry nikdy nevycházejí z módy? Protože se s nimi můžete zabavit jak doma, tak i na čerstvém vzduchu a zaručují skvělou zábavu hráčům v každém věku!

Obsah balení: 1 kolík, 4 podkovy, 1 provázek pro velké pole, 1 provázek pro malé pole, 1 provázek na "START", 8 kolíků pro připevnění provázků, 1 palička, 1 poznámkový blok, zápisník, 1 Český a Slovenský návod

Věk:  
3+ let





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.