» Dětský nábytek » Nábytek pro nejmenší » Dětské zábrany » Bezpečnostní doplňky »  Reer zámek na dvířka Multi lock 1 ks bílá

Reer zámek na dvířka Multi lock 1 ks bílá


Značka:  
Reer  (všechny výrobky značky)




Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: 1 ks

Cena vč. DPH:
139 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
102011
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Podrobnosti o produktu Zamek na dvirka Multi-lock - 1 ks Pro bezpecne uzavreni zasuvek, skrini a mycek na nadobi, chladnicek, mikrovlnek a mnoho dalsiho. Spolehlive chrani skrine a zasuvky od zvidavych rukou deti Obsah skrini a zasuvek, stejne jako mycky nadobi, lednicky a mikrovlnne trouby jsou pro deti zvlaste vzrusujici. Deti se nauci plazit a chodit a pak se snadno dostanou nebezpecnym polozkam, ktere nemaji co delat rukach deti, jako jsou noze, nuzky, leky nebo toxicke cistici prostredky. Kvalita a bezpecnost testovano podle prisnych zkusebnich norem Aby byla zajistena maximalni ochrana kojencu a batolat, jsou vyrobky pro Reer kontrolovany podle prisnych zkusebnich norem. Multi-lock zamek byl testovan podle nejnovejsi normy EN 16948: 2017. Zamek byl testovan na odolnost uchyceni, zkousky zivotnosti a zatezove testy. I pri silnem zatizeni si zamek zachovava svou prilnavost a spolehlive sedi na nabytku. I po dlouhodobem pouzivani zustava oteviraci mechanismus nezmenen a pro dite zustava obtizne jej otevrit. Stabilita materialu zustava konstantni. Pouze vicenasobne pojistky testovane podle tohoto standardu poskytuji dostatecne a bezpecne uchyceni a zajisti bezpecne pouziti i po dlouhodobem pouzivani. Univerzalne pouzitelne pro skrine, zasuvky a mnoho dalsiho Zamek lze pripevnit ke vsem kusum nabytku, ktere umoznuji montaz pres roh. Skrine a zasuvky, ktere obsahuji napriklad leky nebo ostre predmety, jako jsou noze nebo nuzky, muzete spolehlive zavrit timto zamkem. Diky svemu jednoduchemu a modernimu designu je zamek Multi-lock vhodny pro jakykoliv styl domacnosti. Snadne otevirani a zavirani pohodlna manipulace pro dospele Skrine a jiny nabytek a zarizeni jsou bezpecne uchraneny pred malymi pruzkumniky s Multi-lock zamkem. Pro dospele je ale stale snadne je otevrit jednou rukou. K tomu musi byt maly plastovy dil zatlacen dolu a zamek musi byt otevren smerem nahoru. Nasledne se odsune paska a nabytek muze byt otevren jako obvykle. Snadna a rychla instalace bez vrtani a sroubu Diky prilozenemu, specialne vyvinutemu lepicimu pasku Safety Performance Tape muze byt Multi-lock zamek snadno a rychle pripojen. Lepici paska zajistuje bezpecne uchyceni a odstraneni beze zbytku, pokud se nepouziva. Podrobnosti: - pro bezpecne uzavreni zasuvek, skrini, mycek na nadobi, chladnicek, mikrovlnek, atd. - silne drzeni a odstraneni beze zbytku - snadna manipulace pro dospele: obsluha pouze jednou rukou - testovano podle normy EN 16948: 2017 - vhodne pro: nabytek ze dreva a oceli do tloustky 45 mm; barvene, lakovane, stejne jako dyhovane a laminatove povrchy Nainstalujte prilozenou lepici paskou. Pouze pro domaci pouziti. Material: plast Barva: bila Obsah baleni: 1 ks Velikost baleni: 9,7 cm x 3 cm x 12 cm (S x H x V)

Reer zámek na dvířka Multi lock 1 ks bílá





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.