» Hračky » Hračky pro holky » Malá parádnice »  Purse Pets Harry Potter interaktivní kabelka Hedvika

Purse Pets Harry Potter interaktivní kabelka Hedvika


Věk:  
6+ let
Značka:  
Spin Master  (všechny výrobky značky)




Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

813 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
267529
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Vylepšete svůj vzhled s mazlíčkem z kabelky Hedwig's Wizarding World. Tato okouzlující a trendy interaktivní sova je plná stylových funkcí, které oživují ikonu Harryho Pottera. Hedvika reaguje na váš dotek, skutečně mrká a má přes 30 magických zvuků a reakcí. Seznamte se s Hedvičinou měkkou plyšovou látkou a křídly, výraznými zlatými očima, nastavitelným kovovým páskem a zlatou sponou na opasek Magical Minis Harry Potter. Hedvičiny detaily a 107cm popruh dělají z této tašky perfektního společníka pro děti a fanoušky kouzelnického světa všech věkových kategorií.

Když jste na cestách za dobrodružstvím, vaše Hedvika bude při interakci s vámi blikat a vydávat zvuky. Pohlaďte ji po čele, abyste slyšeli veselé vrkání a houkání. Odemkněte další zábavné způsoby hraní stisknutím insignie Harryho Pottera. Hedvika zahraje písničku, když přepnete z magického režimu do režimu letu. Držte ji za čelo, abyste slyšeli další zvuky a její mávání křídel. Podržte ji déle a ona otevře oči a odpoví klasickými zvuky sovy. Hedviku můžete dokonce nakrmit dotykem na její čelo – hned uvidíte, jak ráda jí.

Přehrajte si své oblíbené scény z Harryho Pottera s Hedvikou po boku. Otevřete jeho zobák a vložte dopis dovnitř. Jeho odpružený zobák funguje jako spona, takže obálku opravdu drží. Hedwig o rozměrech 13,2 cm (výška) x 17 cm (šířka) x 6,1 cm (hloubka) má uvnitř dostatek prostoru pro uložení vašeho oblíbeného Harryho Pottera Magical Mini (panenky se prodávají samostatně), takže vám umožní předstírat zábavu kdekoli.

Včetně 3 AAA baterií Duracell.

Hračky z kouzelnického světa Harry Potter jsou nezbytným dárkem pro děti, které rády sbírají sběratelské předměty, interaktivní hračky, hůlky, mobilní figurky, panenky a doplňky pro panenky. Jsou skvělé jako dárky k narozeninám, pod stromeček i do vánoční punčochy nebo dárky k jakékoli příležitosti. Vyjádřete svůj styl a oživte svůj vzhled s interaktivní taškou Hedwige Wizarding World Harry Potter.

Rozměry balení: 22,5x22,5x6,5cm

Věk:  
6+ let




Zákazníci, kteří koupili tento výrobek, si také objednali:


Více
Méně


Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.