» Péče o dítě » Krmení » Kojící polštáře »  Polohovací kojící polštář RELAX bavlněný úplet délka 190 louka

Polohovací kojící polštář RELAX bavlněný úplet délka 190 louka


Značka:  
Baby matex  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

Cena vč. DPH:
923 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
218969
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Polštář Relax z bavlněné látky pro maminku a dítě je ideální v těhotenství, při krmení i při odpočinku. V něm obsažený antialergický perleťový mikrogranulát zajišťuje správné polohování dítěte. Během těhotenství: Když se bříško v posledních měsících těhotenství zvětšuje a ležení na něm je často nemožné a ležení na zádech může způsobit abnormální prokrvení těla vašeho miminka, velký originální polštář BabyMatex Relax spolehlivě stabilizuje vaši polohu na boku. . V noci, stejně jako při běžném odpočinku, může být umístěn jak před, tak za tělem.

Podložením nohou a bříška dochází k odlehčení páteře, díky čemuž mohou budoucí maminky pohodlně spát, zádová opěrka chrání před nežádoucím převrácením na záda. Při krmení: Polštář BabyMatex Relax je dokonalým pomocníkem. Neduhy se často objevují v prvních dnech kojení. Jedná se především o namožení zádových a krčních svalů a také poranění bradavek, která jsou důsledkem špatného polohování kojence. Navíc může docházet k namáhání spodní části zad, což může být nepříjemné i dlouhou dobu po porodu.

Polštář Relax umožní maminkám volné kojení, a to díky výraznému odlehčení rukou, paží, krku a zad. Perličková výplň udržuje maminku a miminko při krmení ve stabilní a pohodlné poloze bez ohledu na to, zda je miminko krmeno v sedě nebo vleže. Polštář můžete použít také jako oporu pro svá záda, a to jak zepředu, tak z boku do tvaru podkovy. Během odpočinku: polštář BabyMatex Relax je dar z nebes pro unavenou páteř. Je vhodná pro pohodlný odpočinek v leže se zvednutými nohami nebo jako opora zad při sledování televize nebo čtení.

Dá se využít i jako „hnízdečko“ pro miminko a pomoci při prvních pokusech o samostatné sezení. Všem maminkám garantujeme produkt nejvyšší kvality, s dlouhou životností a nejvyššího standardu, s jehož pomocí se budou cítit pohodlně, ať už při krmení nebo odpočinku. Výrobek má certifikát Oeko Tex Standard 100 třídy I. Délka: 190 cm na vnější straně. Složení: Povlak na polštář: 100% bavlna Výplň: žerzej - 100% bavlna Výplň: antialergický perleťový mikrogranulát





Zákazníci, kteří koupili tento výrobek, si také objednali:

205,- Kč
177,- Kč
699,- Kč

Více
Méně


Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.