» Hračky » Hračky pro nejmenší » Kolotoče nad postýlku »  Kolotoč s hudbou Treasures of the Ocean hrající

Kolotoč s hudbou Treasures of the Ocean hrající


Věk:  
0+ měsíců
Značka:  
Tiny Love  (všechny výrobky značky)



Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

Cena vč. DPH:
1 448 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
238226
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Módní design a jedinečná barevná paleta kolekce Treasures of the Ocean doplní interiér vašeho domova a vytvoří příjemný prostor a zároveň podpoří vrozenou schopnost vašeho drobečka objevovat a rozvíjet se. Jediný dětský mobil na trhu, který nabízí tak širokou škálu funkcí. Vybaveno roztomilými plyšovými hračkami a dokončeno v námořním stylu. Kolotoč jistě upoutá pozornost dítěte a promění jeho sen ve skutečný, kouzelný zážitek! Položky: Tři rozkošné plyšové přívěsky a ozdobné mořské řasy Měkký potah rámu pro extra útulný pocit.

Ovládání hlasitosti. Jedinečný zvuk mlčení dítěte (funguje jako kouzlo!). Automatický časovač se třemi variantami: 10/20/30 minut. Až 30 minut nepřetržité hudby (až 17 různých melodií). 5 zvuků - hučení, tlukot srdce, vlny, padající déšť a ptačí zpěv. Kromě toho má kolotoč podsvícená LED tlačítka pro lepší viditelnost v noci (po 5 sekundách se automaticky vypnou) a tlačítko pro zapnutí / vypnutí funkce otáčení kolotoče. Věděli jste, že každý mazlíček je pojmenován po slavných lidech? Koala Janis - pojmenovaná po slavné zpěvačce, skladatelce Janis Japlin. Lenochod Mark - pojmenovaný po Marku Twainovi, americkém spisovateli a humoristovi. Tukan David – pojmenovaný po Davidu Unaiponovi, průkopnickém australském vynálezci a autorovi knihy Domorodá Austrálie.

EMOČNÍ ROZVOJ
Uložte své miminko do postýlky pod mobil a dopřejte mu klidnou, uvolňující atmosféru s uklidňujícími melodiemi a pohyby. Sledujte, jak vaše dítě reaguje na různé zvuky, abyste zjistili, který z nich mu nejvíce vyhovuje.

VYTVOŘTE SPÁNKOVOU RUTINU
Zapněte hudbu a funkci otáčení kolotoče – tato kombinace pomůže připravit miminko na spánek a tlačítko, které aktivuje režim ztlumení, pomůže miminku usnout samo. Každý produkt Tiny Love je vytvořen s ohledem na sedm prvků vývoje dítěte a ukazuje rodičům nejlepší způsob, jak se jejich batole správně vyvíjet. Tento produkt rozvíjí následující prvky: Smysly - různé melodie a jedinečné zvuky v kombinaci s rotujícími hračkami poskytnou stimulaci sluchových a zrakových smyslů. Jazyk a komunikace – Když roztomilé postavičky krouží nad hlavou vašeho miminka, mohou si s nimi povídat a rozvíjet tak komunikační a jazykové dovednosti.

Emocionální a sociální rozvoj - uklidňující ztlumený režim nebo zvuky bílého šumu v kombinaci s pohybem kolotoče vytvářejí uklidňující atmosféru, která pomůže vašemu drobečkovi usnout. Kolotoč pasuje na postýlky s šířkou lamel 45mm-55mm.

Věk:  
0+ měsíců
Kolotoč s hudbou Treasures of the Ocean hrající





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.