Kidiminiz králíček růžový- mluví ČESKY


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Značka:  
Vtech  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Cena vč. DPH:
499 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
18940
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Kidiminiz králíček

Mazlíčci pro vaše nejmenšíRoztomilé koťátko, hravý pejsek nebo ušatý králíček. To jsou hračky KIDIMINIZ od společnosti VTech! Tyto interaktivní hračky si vaše malé ratolesti zamilují na první pohled. Děti mohou svým zvířecím kamarádům vytvářet různé výrazy očí, nosu nebo úst. Zároveň se ale o ně musí starat - mýt je a krmit. Všichni mazlíčci spolu navíc dokážou navzájem komunikovat. Mohou si spolu zatančit, zazpívat nebo si dokonce řeknou vtip. Pohybují ušima i nohama. Zvířátka také fungují jako budík, který vaše nejmenší vzbudí příjemným zpěvem. Pořiďte roztomilého mazlíčka vašim dětem i vy. Budete mít o zábavu postaráno!

Mazlíčci pro vaše nejmenší

Roztomilé koťátko, hravý pejsek nebo ušatý králíček. To jsou hračky KIDIMINIZ od společnosti VTech! Tyto interaktivní hračky si vaše malé ratolesti zamilují na první pohled. Děti mohou svým zvířecím kamarádům vytvářet různé výrazy očí, nosu nebo úst. Zároveň se ale o ně musí starat - mýt je a krmit. Všichni mazlíčci spolu navíc dokážou navzájem komunikovat. Mohou si spolu zatančit, zazpívat nebo si dokonce řeknou vtip. Pohybují ušima i nohama. Zvířátka také fungují jako budík, který vaše nejmenší vzbudí příjemným zpěvem.
Pořiďte roztomilého mazlíčka vašim dětem i vy. Budete mít o zábavu postaráno!

Hračka je vhodná pro děti od 3 let. Dodání ve třech variantách – pejsek, kotě, králíček. Vždy ve dvou barevných provedeních.
Jak to vlastně funguje?

Po zmáčknutí tlačítka na hlavičce zvířátka, může hra začít! Asi nejzábavnější pro všechny děti je varianta hry, kdy zvířátko chodí za jídlem. Díky zabudovanému pohybovému čidlu pozná Kidiminiz, že je nabízeno jídlo a doslova peláší za kostičkou, mrkvičkou nebo rybičkou. A to dokonce do zatáčky! Když se Kidiminiz hezky „najedlo", řekne dětem třeba vtip!
V dalším stupni hry chtějí Kidiminiz zvolit z nabízeného jídla, to správné, které jim nejvíce chutná anebo třeba umýt fousky. Za odměnu pak dětem i zatancují!
Další ohromná legrace nastává, když se potkají dva Kidiminiz. Pomocí zabudovaného čidla se poznají a společně si zatančí nebo říkají vtipy. Fantastické na tom je i to, že úplně rozdílně spolu komunikují když potká pejsek pejska, jinak když potká pejsek králíka a úplně jiné vtipy si povídá pejsek s kočičkou! To samé platí o králíčkovi i kočičce!






Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.