» Dětský nábytek » Nábytek pro nejmenší » Hrací podložky » Hrací deky »  Hracíc deka XL - Poklady oceánu

Hracíc deka XL - Poklady oceánu


Věk:  
0+ měsíců
Značka:  
Tiny Love  (všechny výrobky značky)



Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

Cena vč. DPH:
864 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
206737
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Nejnovější kolekce Treasures of the Ocean od Tiny Love představuje výrobky, které umožňují úžasnou podmořskou cestu do hlubin oceánu plnou dobrodružství. Vaše dítě díky ní objeví jiný svět plný úžasných podmořských postav. Ponořte se do jedinečného designu a nechte své dítě pocítit klid oceánu. Vzdělávací (cestovní) podložka XL - Poklady oceánu je jednou z největších podložek z produkce Tiny Love. Velká velikost poskytuje pohodlí a bezpečnost při odpočinku a hraní. Tato barevná, měkká podložka nabízí prostor pro motorické a smyslové zážitky dítěte ležícího na zádech, na bříšku nebo při převalování.

Stimulace různých smyslů umožňuje procvičovat koordinaci, rovnováhu a držení těla a učí dítě ovládat pohyby těla. Extra velká rozvojová plocha, která dítě zaujme a podpoří rozvoj pohybů celého těla Snadné sestavení a přenášení s aktivačními prvky. Pro použití v interiéru i exteriéru Voděodolná spodní část rohože Rohož z kolekce Ocean Treasures! Podporuje vývoj dítěte prostřednictvím inspirujících okamžiků úžasu Podložka má: Krásný, poutavý design zobrazující podmořský svět - vybízí k dotýkání a zkoumání Zapojení ku-ku prvku ukrytého za šustícím krabem Snadno uchopitelné kousátko s hvězdicí 6 měkkých saténových stuh Měkké, Rukojeť na suchý zip pro skládání a přenášení podložky Lze prát v pračce Podložku lze použít jako přebalovací plochu pro dítě nebo jako barevnou deku pro hraní doma i na dvoře.

Snadné skládání a přenášení - celou podložku lze rychle a efektivně složit do praktické velikosti. Speciální rukojeť zajišťuje pohodlné přenášení. Tipy pro vývoj: 1 - 2 měsíce: Lehněte si vedle svého dítěte, pomazlete se s ním, hrajte si s ním. Užijte si příležitost prozkoumat se svým dítětem. 2 - 4 měsíce: Povzbuzujte dítě, aby leželo na bříšku, a položte ho tak, aby bylo před nějakým prvkem podložky nebo obrázkem. Ukažte na předmět a řekněte: "To je ryba!" Hluk Krab upoutá pozornost dítěte, ukáže kousátko, aby ho dítě uchopilo rukama a žvýkalo. 5 a více měsíců:

Až bude dítě sedět, dopřejte mu útulné místo na hraní a prozkoumávání různých prvků podložky. Pomocí obrázků mořských tvorů můžete vyprávět zábavné příběhy. Tato zábavná aktivita zapojí dítě do rozvoje slovní zásoby. Níže najdete klíčové vývojové prvky, které může vaše dítě s touto hračkou rozvíjet: Pohyby celého těla: Velká hrací plocha umožňuje dítěti protáhnout si tělo, experimentovat s pohybem a přetáčením, prodloužit si čas na bříšku nebo sedět a užívat si mnoha aktivizujících prvků podložky. Smysly: Barevný design a jasně definované ilustrace, chrastící a šustící prvky a různé textury stimulují smysly dítěte. Představivost a kreativita: Roztomilé kresby na podložce a různé aktivizační prvky otevírají svět představivosti a podporují vrozenou kreativitu vašeho dítěte. Věděli jste to? Děti od čtyř měsíců fascinuje mizení a objevování předmětů, takže různé varianty "A ku-ku" jsou pro ně skvělým způsobem hry.

 

Věk:  
0+ měsíců
Hracíc deka XL - Poklady oceánu





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.