» Péče o dítě » Krmení » Kojenecké lahve »  Dr. Browns Standardní láhev 120ml

Dr. Browns Standardní láhev 120ml


Velikost:  
120ml
Značka:  
Dr. Brown´s  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

Cena vč. DPH:
316 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
255162
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Nejnovější standardní (úzké hrdlo) láhev od Dr. Brown`s s kapacitou 120ml a symbolem SB41005. Nejnovější láhve Dr Brown's Options dávají rodičům na výběr, jak chtějí své dítě krmit. Patentovaný ventilační systém vám umožňuje krmit vaše dítě lahvičkou Dr Brown's s ventilačním systémem nebo bez něj. Když je riziko koliky u dítěte největší, používá se lahvička se speciálním ventilačním systémem ve formě hadičky.

Pro starší dítě lze odvzdušňovací systém demontovat, díky čemuž se design láhve zjednoduší a mytí zabere méně času. Nejnovější láhev Dr. Brownovy možnosti dávají rodičům možnost vybrat si, jak antikolikovou láhev používat. Speciální design Dr. Brown's zabraňuje nasávání savičky s vnitřním ventilačním systémem i bez něj. Větrací systém zabraňuje tvorbě vzduchových bublin v potravinách, což zabraňuje kolikám, říhání a hromadění plynu.

Patentovaný ventilační systém účinně snižuje oxidaci mateřského mléka a umělé výživy, což podporuje stabilitu základních živin, jako jsou vitamíny C, A a E a lipidy (na základě univerzitní studie). Systém plného odvětrávání láhve umožňuje krmení bez vakua, podobně jako při kojení. Poskytuje krmení podobné většině lahví, které mají ventilační systém v dudlíku. Odvzdušňovací systém ve vsuvce vytváří správný průtok. Při krmení doporučujeme používat dýchací systém Dr Brown's Breathing System, aby vaše dítě zažilo všechny zdravotní výhody. Dítě jí pohodlněji, protože ventilační systém umožňuje krmení bez námahy, bez negativních účinků podtlaku uvnitř láhve a bez nepohodlí spojených s polykáním vzduchových bublin během jídla. To pomáhá snížit problémy s kolikou, škytavkou a plynatostí. Mléko volně teče bez sání bradavky.






Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.