Cybex Solution Z-fix Midnight Blue


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Věk:  
3+ let
Značka:  
Cybex  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.



4 382 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
56725
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


SOLUTION Z-FIX
Sk. II/III, 15 - 36 kg, od cca 3 až do 12 let

DĚTSKÁ AUTOSEDAČKA SOLUTION Z-FIX
Výjimečná autosedačka, která se přizpůsobí potřebám vašeho dítěte

Mezi 3. a 12. rokem vaše dítě pořádně povyroste, proto je dětská autosedačka Solution Z-fix navržená tak, aby rostla společně s dítětem a přizpůsobovala se jeho měnícím se potřebám.

- Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy
- Automatické nastavení výšky a šířky (12 pozic)
- Optimalizovaná Lineární ochrana při bočním nárazu (L.S.P. System Plus)
- Systém ventilace vzduchu
- ISOFIX Connect System
- CYBEX Safety Pads

Díky 12pozičnímu nastavení výšky a automatickému nastavení šířky poskytují protektory hlavy a ramen vždy dostatek prostoru. Ovladatelnost autosedačky jednou rukou umožňuje její snadné a rychlé nastavení. Patentovaná naklápěcí opěrka hlavy zajišťuje, že hlava dítěte zůstane v bezpečné zóně autosedačky. To je důležité především při nárazu z boku, během kterého nabízí opěrka hlavy a L.S.P. System Plus zvýšenou bezpečnost pro vaše dítě. V kombinaci s energii-absorbující skořepinou jsou síly nárazu snižovány až o 25 % a díky CYBEX Safety Pads je hlava dítěte aktivně vedena do bezpečné zóny autosedačky. Solution Z-fix je vybavený systémem ISOFIX Connect se snadnou instalací a dodatečnou stabilitou a bezpečností. Pro zajištění pohodlí dítěte i během horkých letních dní je autosedačka vybavena ventilačním systémem, který snižuje teplotu v prostoru pro sezení na příjemnou úroveň. Opěrka zad dětské autosedačky se dokonale přizpůsobí úhlu zadních sedadel ve vozidle, díky čemuž je Solution Z-fix perfektní volbou pro vaše dítě.

NAKLÁPĚCÍ OPĚRKA HLAVY
Patentováno
Naklápěcí opěrka hlavy je patentovaná technologie, která během spánku dítěte zabraňuje přepadnutí jeho hlavy dopředu. Zajišťuje tak, že je hlava stále v bezpečné zóně autosedačky.

Nepostradatelným prvkem dětských autosedaček Solution je patentovaná 3poziční naklápěcí opěrka hlavy. Díky konstrukci opěrky je hlava dítěte nakloněná dozadu, což zabraňuje nebezpečnému přepadnutí hlavy dopředu během spánku. Při nárazu z boku tak zůstává citlivá oblast hlavy a ramen dítěte v bezpečné zóně autosedačky, tvořené hlavovými a bočními protektory, Kromě vylepšené pasivní bezpečnosti poskytuje patentovaná opěrka hlavy také dostatek pohodlí pro spánek.

AUTOMATICKÉ NASTAVENÍ VÝŠKY A ŠÍŘKY
12 pozic
Zatímco ve 3 letech dosáhne většina dětí 55 % své celkové výšky, ve 12 letech již dorůstají do 89 % jejich vzrůstu. Z toho vyplývá, že během doby používání dětské autosedačky dítě vyroste průměrně o 60 cm.

Solution Z-fix roste společně s dítětem od 3 do 12 let. Výškově lze autosedačku nastavit do 12 pozic, přičemž hlavové a ramenní opěrky se při změně výšky automaticky nastaví do příslušné šířky, poskytující dítěti dostatek pohodlí. Důmyslné ovládání jednou rukou výrazně usnadňuje a urychluje nastavení výšky/šířky autosedačky.

OPTIMALIZOVANÁ LINEÁRNÍ OCHRANA PŘI BOČNÍM NÁRAZU
L.S.P. System Plus
Optimalizovaný systém lineární ochrany při bočním nárazu absorbuje energii nárazu ve velmi brzké fázi.

L.S.P. System Plus autosedačky Solution Z-fix nabízí zvýšenou bezpečnost při bočním nárazu. V kombinaci s energii absorbující skořepinou snižuje sílu nárazu z boku o cca 25 %.

SYSTÉM VENTILACE VZDUCHU
Pro optimální pohodlí
Integrovaný systém ventilace vzduchu autosedačky Solution Z-fix poskytuje pohodlnou teplotu pro sezení vašeho dítěte i během horkých dní.

Jedním ze základních prvků zajišťujících pohodlí autosedačky Solution Z-fix je síť ventilačních kanálků, které vedou skrze opěrku zad a sedák autosedačky. Prostřednictvím této sítě vzduch v autosedačce cirkuluje a pomocí otvorů v opěrce zad je odváděn pryč od dítěte. Autosedačka díky tomu poskytuje pohodlné sezení i během horkých dní.

ISOFIX CONNECT
Více bezpečí a stability
Autosedačka Solution Z-fix je vybavena systémem ISOFIX Connect, který se snadno používá a poskytuje dodatečnou stabilitu.

Konektory na autosedačce se jednoduše nacvaknou na ISOFIX kotevní body ve vozidle. ISOFIX konektory lze složit a schovat, díky čemuž je  autosedačka vhodná i do vozidel bez ISOFIX kotevních bodů.

NOVÁ LÁTKA
Vysoce kvalitní látky v moderních barvách a provedení
Solution Z-fix jedinečným způsobem kombinuje 2 různé látky.

Zatímco extrémně hladká a příjemná látka se nachází především na vnitřní straně autosedačky, odolná keprová látka ve dvou odstínech obepíná skořepinu. Tato kombinace zajišťuje pohodlí pro vaše dítě a stylový vzhled autosedačky, odpovídající interiéru moderních vozid ks

FUNKCE
- CYBEX Safety Pads - CYBEX Safety Pads jsou součástí opěrky hlavy a během autonehody aktivně vedou hlavu dítěte do bezpečné zóny autosedačky.
- Naklápěcí opěrka zad - Dokonale se přizpůsobí sedadlům ve vozidle.
- Energii absorbující skořepina - Absorbuje síly nárazu a odvádí je pryč od dítěte.

PŘÍSLUŠENSTVÍ K DOKOUPENÍ
Letní potah
Naváděcí plasty ISOFIX
Držák nápojů

délka / šířka / výška: 405 / 530 / 625 mm
váha: 7,2 kg

ECE R44/04, Sk. II/III

Látkové potahy lze prát v pračce při 30°C

Navrženo v Německu

Věk:  
3+ let
Cybex Solution Z-fix Midnight Blue





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.