Cybex Cloud Z i-Size Deep Black


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Značka:  
Cybex  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Cena vč. DPH:
7 986 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
116625
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


- UN R129/02
- 45 - 87 cm
- od narození až do cca 18 měsíců
- váha dítěte max 13 kg

Základní informace:
- D 670 mm / Š 440 mm / V 380-600 mm
- váha: 4,8 kg
- dostupné také se sponou SENSORSAFE

Ergonomické a pohodlné cestování
Cloud Z i-Size je logickým nástupcem vítězné autosedačky Cloud Q, jenž dosáhl výtečných výsledků v testu 05/2019 organizace ADAC a stal se tou nejlepší autosedačkou ve své skupině*. O 15 % lehčí autosedačka je nyní vybavena optimalizovaným systémem lineární ochrany při bočním nárazu (L.S.P.), který, společně s energii absorbující skořepinou autosedačky, výrazně zvyšuje bezpečí vašeho dítěte v případě nárazu z boku. Díky inovativnímu otočnému mechanismu základny Base Z lze autosedačku otočit směrem ke dveřím vozidla a usnadnit tak ukládání a vyndavání dítěte z autosedačky.
*Dětské autosedačky pro děti ve věku 0 - 1,5 roku, bez základny.

Hlavní vlastnosti:

- Modulární systém: Zůstaňte flexibilní - v rámci modulárního systému Z-Line lze autosedačky Cloud Z i-Size a Sirona Z i-Size nasadit na základnu Base Z a zajistit tak pro dítě dlouhodobé bezpečné cestování.

- Ergonomická pozice vleže: Pro vyšší pohodlí mimo vozidlo. Úhel uvnitř autosedačky lze snadno nastavit pouze jednou rukou bez nutnosti vyndavání dítěte.

- 180° otočný mechanismus: Základna Base Z poskytuje pohodlnou pozici pro snadný nástup a výstup bez zbytečného namáhání zad rodičů. Funkce D.D.C. zabraňuje nesprávnému použití autosedačky v pozici po směru jízdy.

- L.S.P. systém: Poskytuje zvýšenou ochranu při bočním nárazu. V kombinaci s energii pohlcující skořepinou autosedačky snižuje sílu bočního nárazu až o cca 25 %.

Další vlastnosti:

- Integrovaná XXL sklápěcí sluneční stříška: Nabízí prémiovou ochranu před větrem a sluncem s UPF50+.

- Výškově nastavitelná opěrka hlavy: S 11 pozicemi pro ideální přizpůsobení dle výšky vašeho dítěte. Díky integrovanému vedení pásů je nastavování velice intuitivní a rychlé - tyto bezpečnostní prvky lze přizpůsobit vašemu rostoucímu dítěti během pár sekund.

- Vyjímatelná novorozenecká vložka: Pro polohu dítěte téměř zcela vleže. Ta napomáhá snížit riziko přepadnutí hlavy dítěte dopředu během spánku, které může vést k vážným dýchacím problémům. Pro poskytnutí více prostoru vašemu rostoucímu dítěti by se měla novorozenecká vložka vyjmout, jakmile dítě měří více než 60 cm.

- Cestovní systém: Pomocí adaptérů lze autosedačku připevnit na jakýkoliv kočárek CYBEX, gb nebo na kočárky ostatních vybraných značek. Mimo vozidlo se tak z autosedačky stává součást praktického cestovního systému, který zvyšuje mobilitu rodičů a nabízí komplexní řešení pro cestování v jednotném designovém pojetí.

- Energii absorbující skořepina: U každé autosedačky CYBEX nebo gb je pro nás hlavní prioritou bezpečnost. Pružná struktura materiálu absorbuje síly nárazu a napomáhá je odvádět pryč od dítěte.

- Extra široké Y-pásy: pro více pohodlí a bezpečí.

Cybex Cloud Z i-Size Deep Black





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.