» Péče o dítě » Elektro » Teploměry »  Canpol babies Digitální teploměr s ohebným koncem

Canpol babies Digitální teploměr s ohebným koncem


Značka:  
Canpol Babies  (všechny výrobky značky)






Výrobek jsme prodali již více než 50 x


Odesíláme: 1 - 3 dny
Dostupnost: více než 3 ks

Cena vč. DPH:
199 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
203862
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Teploměr nové generace od Canpol babies změří tělesnou teplotu dítěte během pár minut. Je vybaven digitálním displejem, který umožňuje přesné měření teploty. Disponuje zvukovým signálem, který vždy upozorní na dokončení procesu měření. Rozsah měření 32,0 - 42,9°C. Sada obsahuje také praktické pouzdro pro hygienické skladování. Měkká, ohebná koncovka teploměru neporaní dítě v průběhu měření a umožňuje měřit teplotu všemi třemi způsoby.

Přesné měření teploty.

Lze měřit třemi různými způsoby.

Digitální displej, přesný a snadno čitelný - zajišťuje přesné měření teploty (rozsah měření 32,0°C – 43,9°C).

Rychlé měření - přesný údaj lze získat po 1-5 minutách (podle zvolené metody měření).

Včetně praktického úložného pouzdra.

 

Technické informace:

1. Baterie: SR 41;  1,55V
2. Životnost baterie: 2000 měření, tj. asi 200 hodin
3. Digitální číselník zajišťuje měření teploty s přesností na 0,1°C
4. Rozsah měření 32,0°C – 43,9°C

  • pokud je teplota nižší než 32,0°C objeví se na číselníku symbol L°C
  • pokud je teplota vyšší než 42,9°C objeví se na číselníku symbol H°C

5. Přípustná diference +/- 0,1°C v rozmezí mezi 35,0°C – 38,0°C; +/- 0,2°C nad 38,0°C
6. Rozměry teploměru: 13,3 cm (délka) x 2,1 cm (šířka) x 1,2 cm (výška)
7. Váha teploměru s baterií cca 9,5 g

 

Návod k použití:

1. Zapněte teploměr:

Stiskněte tlačítko umístěné vedle číselníku. Ozve se krátký zvukový signál a na číselníku se objeví symbol 188,8M°E, který znamená, že teploměr je zapnutý. Pokud chcete zjistit poslední naměřenou teplotu, držte tlačítko asi 2 vteřiny, pak se objeví údaj o poslední naměřené teplotě současně se symbolem „M”. Po uvolnění tlačítka se po několika vteřinách objeví symbol „L°C” s blikajícím znakem „°C“. Pokud je okolní teplota vyšší než 32°C, objeví se na číselníku místo symbolu „L°C” změřená okolní teplota. Blikající znak „°C“ znamená, že teploměr je připraven k použití.

2. Zvolte metodu měření:

a) v ústech: vložte konec teploměru pod jazyk, zavřete ústa a měřte asi 1 minutu.
b) v podpaží: otřete podpaží vlhkým ručníkem, vložte konec teploměru, přitlačte ruku a měřte asi 5 minut. Upozornění! Pokud měříte teplotu v podpaží a asi po 1 minutě uslyšíte zvukový signál, ignorujte ho a pokračujte v měření. Teprve po uplynutí asi 5 minut odečtěte změřenou teplotu na teploměru.
c) v konečníku: měřená osoba má ležet na boku s lehce pokrčenými koleny. Pokud měříte teplotu malému dítěti, položte ho na bříško, kolena pokrčte do tvaru písmene L. Tato poloha zajišťuje bezpečné vložení teploměru. Jednou rukou rozdělte hýždě a druhou jemně vložte konec teploměru, maximálně však 1,25 cm hluboko. Pokud pocítíte odpor, nevkládejte teploměr hlouběji a změňte metodu měření. Ponechte teploměr v konečníku asi 1 minutu (počkejte, až znak „°C“  přestane blikat a vypne se zvukový signál). Upozornění! Pokud, byť jen jednou, použijete tuto metodu měření, nepoužívejte teploměr z hygienických důvodů k měření v ústech.

3. Odečtěte tělesnou teplotu:

Po uplynutí doby měření přestane blikat znak „°C“ a ozve se zvukový signál. Pokud je změřená teplota vyšší než 37,5°C uslyšíte 2x hlasitější signál. Přečtěte naměřenou teplotu na číselníku.

4. Vypněte teploměr:

Stiskněte tlačítko umístěné vedle číselníku. Pokud zapomenete teploměr vypnout, po 10 minutách se vypne automaticky. Upozornění! Nenechávejte dítě při měření teploty bez dozoru dospělé osoby. Teploměr není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. Teploměr nerozebírejte, nesundávejte kryt baterie, neohýbejte nadměrně konec teploměru. Při měření teploty v ústech nekousejte konec teploměru. Nenechávejte teploměr na slunci, poblíž tepelného zdroje ani v místě, kde by se mohl poškodit. Udržujte v čistotě. Před a po každém použití umyjte teploměr šetrným mycím přípravkem v teplé vodě. Neponořujte do vody část teploměru s digitálním číselníkem. Můžete ho také přetřít žínkou namočenou do 70% alkoholu. Před umístěním do plastového pouzdra se přesvědčte, že je teploměr suchý.

 

Výměna baterie:

Pokud končí životnost baterie, objeví se na číselníku znak . Otevřete kryt baterie (viz obr. 2a), vyjměte použitou baterii a s pomocí pinzety (viz obr. 2b) vložte novou. Přesvědčte se, že je baterie správně vložená, tzn. + nahoru. Zavřete kryt baterie. Baterii nedobíjejte. Nenechávejte baterii poblíž ohně, může explodovat.                        
 

Správná likvidace výrobku (použité elektrické nebo elektronické zdroje):

Označení na výrobku nebo v dokumentaci znamená, že po ukončení životnosti se výrobek nesmí likvidovat společně s jiným domovním odpadem. Z důvodu ochrany životního prostředí a ochrany zdraví lidí oddělte výrobek od ostatních typů odpadů a recyklujte je zodpovědně k podpoře opětovného využití materiálních zdrojů. Informace o místu a způsobu správné likvidace a recyklace výrobku získáte u prodejce nebo na místě odboru životního prostředí.   

 

Teploměr odpovídá požadavkům:

Směrnice Rady 93/42/EHS o zdravotnických prostředcích.

 





Zákazníci, kteří koupili tento výrobek, si také objednali:


Více
Méně


Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.