BRITAX RÖMER Autosedačka KING II ATS, Moonlight blue


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Značka:  
Romer  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Cena vč. DPH:
6 223 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
43399
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


KING II ATS - Sedačka, která nikdy nespí

 Tato skvělá sedačka nabízí skutečně inovativní nový bezpečnostní prvek: Active Tensioning System automaticky kontroluje, monitoruje a upravuje napnutí pásu během cesty.

Produktové vlastnosti:

Umístění po směru jízdy od 9 kg do 18 kg
5-bodový bezpečnostní pássměřuje síly působící při nárazu přes silné kosti těla do sedačky. Umožňuje vám dokonale přizpůsobit pás velikosti dítěte, které je v sedačce v bezpečí.
Systém ATS (Active Tensioning System) pomáhá pomocí světelného a zvukového znamení chránit dítě po celou cestu— Světelná a zvuková indikace správného napnutí pásu po upoutání dítěte — Indikátor napnutí pásu upozorňující na změnu napnutí pásu během cesty — Indikátor napnutí pásu upozorňující na změnu napnutí pásu během cesty
Snadná montáž sedačky do všech typů vozidel s dopředu nakloněným místem pro sezení a patentovaným systémem samonavinovacích bezpečnostních pásů— Sedačka se naklopí dopředu a umožňuje tak lepší přístup a viditelnost pro usnadnění instalace — Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů zajišťuje jednoduchou, bezpečnou a pevnou instalaci sedačky ve vozidle

Schválení dle předpisu R44

BRITAX RÖMER PŘEDSTAVUJE NOVÉ LOGO OCHRANY PŘI PŘEVRÁCENÍ PRO AUTOSEDAČKY  

Zavedení nového loga ochrany při převrácení pro určité autosedačky Britax Römer je dalším důkazem toho, že společnost Britax dodržuje svůj slib vývoje a testování nad rámec požadavků i nejnovějších norem.

Společnost Britax nedávno pověřila několik nezávislých schvalovacích orgánů pro dětské zádržné systémy otestováním své aktuální řady sedaček s 5bodovými bezpečnostními pásy a prokázáním souladu s požadavky nového testu převrácení vozidla R44/04.

V roce 2013 věnovala organizace GRSP (pracovní skupina pro pasivní bezpečnost, která spolupracuje s Evropskou hospodářskou komisí OSN (EHK OSN)) pozornost řadě aspektů týkajících se dětských zádržných systémů, včetně rizika vymrštění v případě převrácení vozidla při nehodě. Na základě výsledků práce organizace GRSP provedla EHK OSN několik doplnění stávajícího nařízení R44/04 a nového nařízení R129 pro dětské zádržné systémy platných v Evropě. Tato doplnění znamenají, že všechny modely dětských zádržných systémů, které byly schváleny po únoru letošního roku (v případě dětských zádržných systémů schválených podle nařízení R44/04) nebo červenci letošního roku (v případě dětských zádržných systémů schválených podle nařízení R129), musí vyhovět novému testu převrácení, který lépe reprodukuje skutečné síly působící při převrácení vozidla při nehodě.

Na základě testů zadaných společností Britax a provedených nezávislými schvalovacími orgány pro dětské zádržné systémy může nyní společnost Britax potvrdit, že její aktuální řada autosedaček s 5bodovými bezpečnostními pásy (v souladu a se schválením podle nařízení R44/04) vyhovuje požadavkům nového testu převrácení vozidla R44/04 a splňuje tak aktuální zpřísněné požadavky týkající se rizika vymrštění dítěte. Pro potvrzení této skutečnosti zavádíme nové logo.

Společnost Britax věří, že toto nové logo, které je k dispozici online a současně i na prodejnách, pomůže rodičům přinést klid, že pořizují ochranu v plném rozsahu 360 stupňů, a plnou důvěru v to, že jejich sedačka vyhovuje nejnovějším a nejmodernějším testům pro příslušný typ sedačky. U společnosti Britax jsme rovněž přesvědčeni, že pokud rodiče uvažují o koupi modelu autosedačky vyrobené před rokem 2014, měli by se aktivně zajímat o tuto aktuálně vyvinutou novinku. Druh a směr nehody samozřejmě nelze nikdy předvídat, proto jsou výrobky společnosti Britax navrženy tak, aby poskytovaly ochranu při všech podobách nehod (včetně převrácení) a nárazech vozidla v kterémkoli směru.

Umístění po směru jízdy od 9 kg do 18 kg
5-bodový bezpečnostní pás směřuje síly působící při nárazu přes silné kosti těla do sedačky. Umožňuje vám dokonale přizpůsobit pás velikosti dítěte, které je v sedačce v bezpečí.
Systém ATS (Active Tensioning System) pomáhá pomocí světelného a zvukového znamení chránit dítě po celou cestu — Světelná a zvuková indikace správného napnutí pásu po upoutání dítěte — Indikátor napnutí pásu upozorňující na změnu napnutí pásu během cesty — Indikátor napnutí pásu upozorňující na změnu napnutí pásu během cesty
Snadná montáž sedačky do všech typů vozidel s dopředu nakloněným místem pro sezení a patentovaným systémem samonavinovacích bezpečnostních pásů — Sedačka se naklopí dopředu a umožňuje tak lepší přístup a viditelnost pro usnadnění instalace — Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů zajišťuje jednoduchou, bezpečnou a pevnou instalaci sedačky ve vozidle
Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální ochranu dítěte proti bočnímu nárazu v rámci celé sedačky
Výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu a také energii, která vznikne v případě nehody
Výškově nastavitelná hlavová opěrka a bezpečnostní pás se snadným nastavením jednou rukou umožňují sedačce růst spolu s vaším dítětem, aniž byste museli pás vyjímat a znovu navlékat
4 naklápěcí polohy umožňují nastavit dítěti pohodlnou polohu na spaní, aniž byste je rušili
Rychle odnímatelný potah eliminuje potřebu pás při praní potahu vyjímat, což zaručuje, že bude vždy nainstalován správně
Měkce vypolstrovaný potah udržuje vaše dítě v sedačce v bezpečí
Přidržovače pásů pro snadné usazování a vyjímání dítěte z autosedačky
Zámek zůstává v přední poloze pro snadné usazování dítěte do sedačky
Baterie ve světelném systému jsou dodávány spolu se sedačkou a při běžném používání spotřebitelem vydrží po celou dobu trvanlivosti produktu (zhruba 7 let)

 

 

 

 

 

 

BRITAX RÖMER Autosedačka KING II ATS, Moonlight blue





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.