Barbie dream camper karavan snů


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Věk:  
3+ let
Značka:  
Mattel  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.



2 967 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
69082
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Vydej se na cesty s Barbie a jejím parádním karavanem a zažijte spolu úžasná dobrodružství! Tento luxusní obytný vůz v sobě ukrývá víc, než by se mohlo na první pohled zdát.
V jednu chvíli je to parádní velký automobil, ale jakmile ho rozložíš, zjistíš, že v sobě ukrývá kempovací sadu s místností, ve které mohou přespat panenka Barbie i všechny její sestry (panenky se prodávají samostatně). Karavan byl navržen v charakteristické růžové barvě a kromě zcela pojízdných kol v sobě ukrývá ještě mnohem více! Stiskni tlačítko na střeše vozidla a aktivuj magické funkce: boční strana a střecha karavanu se odklopí a přední i zadní část karavanu roztáhne a vznikne tak více než 60 centimetrů herního prostoru! Z boční části karavanu se stane parádní bazén se skluzavkou a rozkládacími schůdky. Naplň ho vodou a vodní zábava může začít! Užij si večeři pod širým nebem díky jídelnímu stolečku a předním sedadlům, ze kterých se snadno stanou dvě židličky. V zadní části karavanu na tebe čeká šatní skříň a koupelna s umyvadlem, sprchou a toaletou. Z druhé strany také kuchyňka se dřezem a ledničkou. Nebo se posaďte k ohništi a užijte si večer s přáteli s opékáním marshmallow bonbónů. Když je čas spát, ulož své čtyři panenky do dvou houpacích sítí a do prostoru na spaní, aby si užily ničím nerušené sladké sny. A když přijde ráno je na čase vyrazit, slož karavan zpět do původní podoby a vydej se vstříc dalšímu dobrodružství. Díky parádním detailům jako jsou růžová kola, otočný volant, stříbrné detaily, pestrobarevné rychlé pruhy a otevřená okénka bude kempování ještě větší zábava. Malé dobrodružky si zamilují možnost, vydat se s Barbie a jejím karavanem za dobrodružstvím a nechat své představivosti volný průběh, protože s panenkou Barbie mohou být vším, čím jen budou chtít! Součástí balení je karavan herní set s přeměňujícími se prvky zahrnující bazén se skluzavkou a schůdky; koupelnu; kuchyňku; dvě houpací sítě; přední sedačky, z kterých lze udělat židličky; nábytek zahrnující jídelní stolek, dvě stoličky, ohniště a další doplňky jako dvě opékací vidlice s marshmallow bonbóny, prostírání, jídlo a kartáčky na zuby.

Panenky nejsou součástí balení.

Barvy a vzhled výrobku se mohou lišit.

Věk:  
3+ let





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.