PlasmaCar žlutá + přilba


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný



GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.


Cena vč. DPH:
1 790 Kč
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
20098
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Plasma Car

Kanadská společnost Plasmart Inc. vytvořila jedinečné vozítko s důvtipným způsobem pohonu a nazvala ho PlasmaCar. PlasmaCar se stal hned po svém uvedení na trh senzací a získal mnoho ocenění na veletrzích po celém světě. Od té doby je PlasmaCar trvale velmi dobře přijímán zákazníky právě pro svůj vyjímečný způsob pohybu, ale tako pro jednoduchost konstrukce a naprostou bezporuchovost. Vozítko bylo mnohokrát kopírováno jinými výrobci, avšak PlasmaCar je jen jeden... Naše společnost je výhradním dovozcem vozítek PlasmaCar od firmy Plasmart Inc. do České a Slovenské republiky.

PlasmaCar je skutečně revoluční vozítko díky použitému systému pohonu. Je to téměř mechanický zázrak, který využívá nevyčerpatelné zdroje pohonu - setrvačnost, odstředivou sílu, přitažlivost a tření. PlasmaCar je certifikován pro děti již od 3 let věku, avšak stejnou zábavu si na něm užijí i dospělí. Díky vysoké nosnosti, jednoduchosti ovládání a vysoké odolnosti proti poškození je to výrobek mimořádně praktický a vděčný.

A jak to vlastně všechno funguje?
Posadíte se na sedák PlasmaCaru, chodidla položíte na nášlapy, lehce se předkloníte a střídavým natáčením volantu vlevoa vpravo přivedete PlasmaCar do jízdy. A jedete. Dále stačí jen pohybovat volantem - žádné násilí, žádná zvláštní námaha, PlasmaCar jede takřka sám. Jedinou podmínkou je dobrý povrch - měl by být rovný, tvrdý a bez hrbolů či děr.

Jak je to možné? Vše je dáno důmyslnou konktrukcí podvozku vozítka a působením fyzikálních zákonů. Zdvojená přední zatáčecí kolečka působí při natáčení jako bod odrazu a tak se při střídavém natáčení řídící osy vlastně odstrkáváte. To však nebrání nijak naprosté plynulosti pohybu. Na PlasmaCaru lze jezdit uvnitř i venku, všude kde je dobrý podklad pro jízdu.

Při jízdě si jezdec může pomoci lehkými náklony doprava a doleva podle rytmu jízdy. Pak lze dosáhnout plynulé, svižné jízdy bez jakékoli námahy. S vozítkem PlasmaCar se nechá otáčet na místě, couvat - zkrátka jet vždy tam, kam chcete. Jediné omezení je u měkkých dřevěných podlah. Tam je potřeba dát pozor, aby hmotnost jezdce nebyla příliš velká, aby nedošlo k zanechání stop na takovém povrchu.

Od jara 2011 je PlasmaCar dodáván s novým sedákem. Ten má vylepšený tvar pro bezpečnější sezení a je opatřen vyraženým nápisem PlasmaCar.  
Díky novému sedáku lze nyní jednoznačně odlišit originální PlasmaCar od jiných vozítek, která jsou pouze jeho kopiemi.

Technické parametry:

Věk: 3+
Nosnost: 100 kg
Rozměry: Délka:80  Šířka:34  Výška:41
Hmotnost(g):4500

Tento výrobek je standartně dodáván s dětskou ochrannou přilbou Galaxy. Prosím, uveďte do poznámky barvu přilby - modrá nebo červená.

PlasmaCar žlutá + přilba





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.