Dětské hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch - modré


Litujeme, prodej výrobku skončil anebo je dočasně nedostupný

Značka:  
Vtech  (všechny výrobky značky)


GARANCE NEJNIŽŠÍ CENY
Tento produkt Vám nabízíme, podle údajů z českých cenových srovnávačů, nejlevněji.
S námi ušetříte.



1 599 Kč vč. DPH
Vrácení zboží do 30 dnů bez udání důvodu

Kód:  
11447
Záruka:  
24 měsíců




Popis produktu


Kidizoom® Smart Watch, to je váš oblíbený fotoaparát KIDIZOOM ve velikosti náramkových hodinek s přehledným dotykovým displejem. Umí vše, na co jste zvyklí od fotoaparátů Kidizoom, a to včetně vkládání efektů přímo na displeji fotoaparátů. Natáčí video a má zabudovaný i měnič hlasu! Můžete využít i stopky, časovač a samozřejmě i zobrazení aktuálního času!

Foťák i videokamera ve velikosti náramkových hodinek!
Prostě to nejlepší pro opravdové špióny a špiónky!
8 funkcí v 1 malém přístroji!

Fotoaparát - Videokamera - Stopky- Časovač - Diktafon - Hlasový měnič - Hodinky - Budík

Kidizoom® Smart Watch, to je váš oblíbený fotoaparát KIDIZOOM ve velikosti náramkových hodinek s přehledným dotykovým displejem. Umí vše, na co jste zvyklí od fotoaparátů Kidizoom, a to včetně vkládání efektů přímo na displeji fotoaparátů. Natáčí video a má zabudovaný i měnič hlasu! Můžete využít i stopky, časovač a samozřejmě i zobrazení aktuálního času!

Kidizoom Smart Watch má vestavěnou Li-ion polymerovou baterii a nabíjí se přes Mikro USB kabel, který je součástí Kidizoom® Smart Watch.

Foťák a videokamera

Po stisknutí tlačítka spouště na boku hodinek Kidizoom® Smart Watch se z vás stanou opravdoví špióni! Pomocí dotykového displeje Kidizoom® Smart Watch , můžete lehce přepínat mezi fotoaparátem a videokamerou!
Navíc pomocí funkce triků, uděláte z vašich fotek i videí nezaměnitelný originál!

Záznamník hlasu s měničem

Nahrajte si vlastní zvukový záznam na hodinkách Kidizoom® Smart Watch a zkuste ho třeba i upravit s naším skvělým měničem hlasu!
Pokud si chcete užít opravdovou legraci, použijte zabudovaný měnič hlasů a smíchy se možná neudržíte! Vybírejte z 5-ti různých variant změny hlasu a vše si nezapomeňte uložit!

Hry

Jak je již zvykem u výrobků značky Vtech, tak také hodinky Kidizoom® Smart Watch mají zabudované hry, které cvičí postřeh, rozvíjí logické myšlení a podporují i jemnou motoriku prstů.
Zahrát si můžete na detektiva , skládat puzzle a nebo chytit tančící notu . Vše hrajete přímo na dotykovém displeji vašich hodinek!

Stopky a časovač

Objevte další funkce Kidizoom® Smart Watch. Časovač anebo stopky! Jednoduchým způsobem můžete měřit čas nebo ho odpočítávat. Navíc si vybírejte z 10-ti zábavných motivů, které stopky a časovač nabízí!

Hodiny

Kidizoom® Smart Watch nabízí opravdu obrovské množství zobrazení času. Vybírat si můžete z analogového nebo digitálního zobrazení. Navíc pro každé zobrazení si můžete vybírat z desítek motivů a barevných schémat!

Budík

Funkce budíku v hodinkách Kidizoom® Smart Watch je naprosto úžasná a originální. Nejen, že můžete vybírat ze spousty úžasných motivů a zvuků budíku. Vy si můžete i nahrát vlastní zvuk buzení! Třeba hlas tatínka :-)

Hodinky Kidizoom® Smart Watch nabízí spoustu zábavy i bezpečné hry pro děti již od 4 let. Tak jak je zvykem u všech výrobků značky Vtech, i tento výrobek splňuje vysoké nároky na kvalitu i extrémně vysokou odolnost. Výrobek má splněné všechny potřebné certifikace vyžadované v ČR, EU i USA pro použití výrobku jako hračky pro děti.
Je hračka bezpečná? Hračka splňuje nejpřísnější kritéria pro hračku a její používání je naprosto bezpečné. Odpovídá normám ČR a EU a má vystaveny řádné atesty i prohlášení o shodě.

Dětské hodinky Vtech Kidizoom Smart Watch - modré





Rádi Vám pomůžeme
+420 739 668 252 / 8 - 16 hod.
babymall@babymall.cz


Babymall.cz

Adresa pro vrácení zboží, sklad:
Levron s.r.o. - babymall.cz
areál Cihelna Hlučín
hala č. 4
U Cihelny 230/3
748 01 Hlučín

babymall@babymall.cz
tel.: +420 739 668 252

Dodavatel:
Levron s.r.o.
Sokola Tůmy 743/16
Ostrava 709 00

Značky na Babymall.cz

Kontakt
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Reklamace
Zásady zpracování osobních údajů
Používání cookies na webu babymall.cz
Vrácení zboží

Nastavení cookies

IČ: 27850790
DIČ: CZ27850790
Společnost je zapsána v OR KS
v Ostravě, odd. C, vložka 31616.



Platební metody GoPay


Babymall v dalších zemích: Babymall.sk, Babymall.pl

LEGO, logo LEGO, Minifigurka, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO, a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky LEGO Group. ©2024 LEGO Group.
Babymall® je ochranná známka Levron s.r.o. Babymall.cz ©2024 Levron s.r.o.